• Zaterdag, 22 april. 11 uur verzamelen kregen de mannen vam ASV te horen. Aanvang van de wedstrijd zou 12 uur, maar om 5 minuten voor 11 werd door de tegenstander verzocht om toch nog wat later te beginnen.

  Uiteindelijk werd om kwart over 12 de wedstrijd in een heerlijk zonnetje afgetrap. ASV 3 tegen Waterwijk 5. Natuurlijk begint ASV met een ijzersterke opstelling en al snel in de wedstrijd wordt de overhand gepakt. Er wordt goed gevoetbald, en dan is het raak! Jordi Souverijn laat de keeper uit Almere vissen.

  ASV blijft de eerste helft sterk aan de bal en laat zien dat ze thuis de baas zijn. Snel volgt het tweede doel voor de Ankeveeners. Dit maal Max Walrave, die na een sterke donderdagse training zijn doelpunt mee pakt. Na een overtreding op Jordi Blokker wist Gideon Kaufmann met een snel genomen penalty het 3de doelpunt voor de Ankeveeners te maken. Jantje, dus dat moeten ze binneslepen zou je denken.
  Maar snel na het maken van de 3 - 0 konden de elf uit Almere via een slordig weggegeven penalty de 3 - 1 te maken. Jammer, maar ondanks dat kon ASV 3 tevreden aan de thee.

  De tweede helft werd sterk aangevangen door Waterwijk 5, waardoor ASV voor het eerst in de wedstrijd sterk moest gaan verdedigen. En toen viel de 3 - 2. Het was de snelle rechts buiten van Waterwijk die door een slordige verdedigende fout met het hoofd kon scoren. ASV bleef echter hard vechten in de tweede helft en kon mooie tegenstand bieden tegen het goed herstellende Almere.
  Alleen de kansen bleven aan beide kanten in de tweede helft uit, terwijl beide teams zo nu en dan dicht in de buurt kwamen van het scoren.

  De eindstand, 3 - 2. Na een aantal verloren wedstrijden van ASV 3, wisten ze toch weer eens de 3 punten in eigen zak te houden. De Ankeveeners gingen met een goed humeur de kleedkamer in, waarna de 3de helft goed gevierd kon worden. De eindstand van ASV 1 tegen Nederhorst maakte de middag voor ASV 3 compleet. Op naar de volgende wedstrijd, waar hekkensluiter Loosdrecht het tegen de Ankeveeners zal opnemen.