• Helaas zat het gewoon echt totaal niet mee!
  Vooral heel veel pech in het wedstrijd verloop.

  Binnen 2 min stonden we 1-0 achter door een inschattingsfout op een hoge bal , 5 min later een penalty tegen, in de 15e minuut viel m’n aanvoerder uit met een hamstring blessure. En in de 22e minuut stond het 3-0 na een corner die in eerste instantie nog goed word weggekopt, maar in het duel dat daarop volgt, valt de bal via via, precies voor de voeten van de spits .

  Ondanks een rampzalig begin en een op dat moment zeer slecht vooruitzicht, bleven we wel geloof houden. Dat kwam met name ook omdat we voetballend gewoon de betere ploeg waren.

  Helaas was dat (totaal) niet aan de uitslag te zien .
  We creëerde na de 3-0 echt een aantal (2/3) reuze kansen op doelpunten .

  O.a een schot vanaf de middenlijn die over de te hoog staande keeper net langs de bovenkant van de lat scheerde, 2x gaan we 1-1 op de keeper af en vlak voor rust nog een kopbal die van 3 meter over werd gekopt.

  Het maken van doelpunten is het belangrijkste als je wil winnen….!
  Want helaas worden er geen punten verdient met goed voetbal zonder doelpunten.

  Meteen na de rust met 4 aanvallers begonnen, om te jagen op doelpunten . Hiermee kregen we heel veel druk vooruit, de juiste grip op de wedstrijd en aardig wat goede mogelijkheden. Ook de dik verdiende 3-1 viel in deze fase.

  Hiermee kwam er toch weer een sprankje hoop terug in het elftal !
  Vlak daarna, in de 60e minuut, kregen we een penalty door hands van een speler van DOSC in de 16 .

  De goed fluitende scheidsrechter liet zich helaas over halen door wat spelers van DOSC en liep naar de grens, na 2/3 min discussie besloot hij toch om de al gegeven penalty weer terug te draaien !!!!!!

  Waar spelers van ons nog verbijsterd waren door deze beslissing en verhaal aan het halen waren bij de scheidsrechter, was DOSC al (slim) onderweg naar onze goal via een lange bal .
  Tot overmaat van ramp valt 15 seconden na de bizare beslissing van de scheidsrechter dus ook nog eens de 4-1…

  Dus Ipv 3-2 (als we de penalty scoren) word het 4-1 !!!!
  Dit was een mentale tik van de bovenste plank.
  Door de diepe teleurstelling en het gevoel van onrecht lieten een hoop spelers de koppies hangen. Niet goed te praten maar wel heel begrijpelijk vanuit het menselijk oogpunt !

  Daarna nog 25 min lang geprobeerd om vanuit een alles of niks formatie (1-3-2-5) weer leven in een doodgeslagen ploeg te krijgen.
  Maar de mentale schade was dusdanig groot dat we hierdoor heel simpel werden weg gecounterd.

  Gezien de uitslag is het heel erg balen .
  Maar als we door de teleurstelling en de in mijn ogen geflatteerde uitslag heen kijken (op dit moment is dat nog heel moeilijk) .
  Hebben we gewoon een succesvol en vooral heel mooi seizoen gedraaid .

  Veel meer hoogte punten dan diepte punten.
  Meer positiviteit dan negativiteit. Meer + dan -

  Met als beloning / bekroning, een mini prijs met het behalen van de nacompetitie én daarin de halve finale.

  Zeker omdat we gedurende het seizoen met een flinke hoeveelheid blessures te maken hebben gehad . Is het in mijn ogen heel knap wat we met z’n allen hebben bereikt !

  Dus een keihard applaus voor iedereen die betrokken is geweest en/of z’n steentje heeft bijgedragen aan dit seizoen.

  En een hele diepe buiging voor alle spelers die elke week de benodigde beleving en energie in dit seizoen hebben gestoken !!

  Groeien is bloeien !
  Dus op naar volgend seizoen , zodat we het vanuit meerdere (alle) aspecten wéér iets beter kunnen doen dan het afgelopen seizoen .