• Zaterdag 9 juli gaat Team AchterSteVoren roeien voor het grote verduurzamingsplan van ASV! Voor meer informatie over dit plan, verwijzen we jullie naar dit korte promofilmpje.

  Naast de groene maatschappelijke bijdrage die ASV hiermee levert, zorgt de verduurzaming ook voor een besparing van minimaal €8.000,- euro per jaar (op basis van de oude energieprijzen)! Het uitgespaarde geld kunnen we in de club steken (mooier complex, beter materiaal, jeugdactiviteiten, contributies laag houden).

  Het beoogde systeem dat ons complex effectief energieneutraal moet maken, kost veel geld. Daarom organiseert ASV verschillende activiteiten:

  • Er is een Mega Tombolatrekking in de kantine van ASV op donderdag 7 juli! Vanaf 19.00 uur zijn de deuren geopend en om 20.00 uur start de trekking. Loten zijn te koop bij diverse leden, in de kantine voorafgaand aan de trekking of via WhatsApp (06-21818028). De loten staan op naam, waardoor er geen man overboord is als je de trekking niet kunt bijwonen, alhoewel het natuurlijk leuker is als je er wel bij bent. De trekking zal ook via een livestream te volgen zijn via de ASV website! We hebben een enorme prijzenpot met kleine én grote prijzen. Het varieert van een gratis APK beurt tot een vakantiehuis voor 1 week in Tsjechië en van bierpakket tot aan een oppas voor 5 uur! Je hoort het al; het wordt fantastisch!
  • Op 9 juli doet een team van ASV mee aan de 12 uur van Ankeveen (roeiwedstrijd) op 9 juli. Jullie support die dag is van harte welkom!
  • Tot 8 juli 18:00 uur kun je bieden op een door Mo Ihattaren gesigneerd Ajax shirt!
  • Tot 8 juli 18:00 uur kun je bieden op een origineel, hagelnieuw Liverpool FC shirt, gesigneerd door maar liefst 19 selectiespelers waaronder Virgil van Dijk en Mo Salah! Bieden kan op Marktplaats.

   

  Belangrijk om te weten rondom de Tombolatrekking

  1. Prijs per lot €2,50
  2. 10 loten voor €20,-
  3. Prijzen kunnen tijdens de 12 uur van Ankeveen op 9 juli ook worden afgehaald bij onze stand op het terrein van de ijsclub.