• Op 5 november heeft Dick Blom, na maar liefst 9 jaar voorzitterschap, een stap opzij gedaan. We zijn ontzettend blij dat Wim Reijmerink de voorzittershamer van onze vereniging heeft overgenomen. 

    Wim Reijmerink is een zelfstandig ondernemer, getrouwd met een Ankeveens meisje en al lang geworteld in de Ankeveense gemeenschap. Na in zijn vroege jeugd 8 jaar bij SV 's-Graveland gespeeld te hebben, is hij op zijn 21ste bij ASV 65 gaan voetballen. In de jaren 80 van de vorige eeuw is Wim al lange tijd algemeen bestuurslid van ASV '65 geweest. Tevens heeft hij drie jaar als penningmeester gefungeerd. Omdat hij vindt dat je op zoveel mogelijk manieren de samenleving moet ondersteunen, en het voor het dorp Ankeveen essentieel is dat er een actief verenigingsleven blijft bestaan, denkt hij dat hij als voorzitter, tezamen met al die andere enthousiaste bestuursleden en vrijwilligers, kan helpen bij het verzekeren van de continuïteit van ASV 65. Naast zijn voorzitterschap, is Wim ook nog altijd actief als voetballer. Op donderdagavond doet hij mee met de veteranen. Daarnaast heeft hij dit jaar al meerdere keren meegedaan met ons derde elftal. 

    Dick Blom blijft, als verenigingsman, in diverse functies betrokken bij ASV. We zijn Dick ontzettend dankbaar voor al zijn werk als voorzitter en zullen hem na zijn vakantie op gepaste wijze bedanken.