• Aan alles voelde ik vóór de wedstrijd al , dat er een enorme concentratie en gretigheid bij de spelers aanwezig was .

Ondanks dat we al na 10 minuten nog heel goed weg kwamen bij een afstand schot die via onderkant lat weer uit het doel stuitert, vond ik dat we het grootste deel van de eerste helft domineerde .
    Toch kregen we nog niet echt de totale controle over de wedstrijd.

15 minuten voor rust kopte de mee opgekomen centrale verdediger Fabian Degenkamp een voorzet van Philip Halfhide binnen .
    Het overwicht die we op dat moment hadden, konden we ondanks nog een enorme kans voor Laurens v/d Greft vlak voor rust , niet verder uitbouwen

In de rust even kort de eerste 45 min geanalyseerd. Mede omdat de verdediging van Diemen voortdurend heel hoog stond
    kozen we er voor om hier en daar iets meer en vooral sneller de diepte zoeken, om via die weg nog meer (aanvallende) invloed op de wedstrijd te krijgen.

De 2e helft zat iedereen meteen weer snel in de broodnodige hoge concentratie.
    De dominantie en lef aan de bal om iets te creëren is bij ons een vereiste !
    Ook werd er veel duelkracht en energie geleverd in de verdedigende taken. Waarmee we het balbezit van Diemen zeer moeilijk maakte en zsm weer in balbezit kwamen .

Vanaf de 55e minuut het was letterlijk wachten op de 2-0 . In deze fase hadden we dusdanig veel balbezit op de helft van Diemen dat de een na de andere mogelijkheid zich opstapelde

In de 65e minuut was het nr 10 Laurens v/d Greft die met een mooie pass , rechtsbuiten Sherrick Krind in de 1 tegen 1 krijgt , waarin Sherrick eerst binnendoor z’n directe tegenstander voorbij gaat om vervolgens in de korte hoek te scoren.
    De verdiende maar toch ook de verlossende 2-0 was hiermee een feit .
    Diemen koos voor alles of niets en de wedstrijd werd hierdoor heel open .
    De 3-0 had meerdere kunnen vallen omdat we met regelmaat een counter aanval ik konden zetten.

In de 88e minuut floot de scheids voor een ongelukkige hands bal binnen de 16.
    Diemen benut deze penalty 2-1.

In de 94e minuut beslissen we dan als nog de wedstrijd doordat de ingevallen Felix Yorks met een heerlijk boogballetje de 3-1 maakt .