• Met Nederhorst, de grensrechter van Nederhorst en de scheidsrechter, hadden wij 3 tegenstanders (dus 15 man) waar wij tegen moesten knokken.

  Wij begonnen vrij aardig, scoorden al heel vroeg, maar helaas vond de grensrechter van Nederhorst als enige op het sportpark dat de bal niet over de lijn was, dus bleef het 0-0.
  De 20ste minuut na deze bizare situatie was Nederhorst iets gretiger en scoorde ook de 0-1. Vlak voor rust krijgt Laurens vd Greft, na een geweldige aanval over rechts, de grootste kans van de 2e helf, maar zijn geplaatste schot beland op de paal.

  Na rust een nog agressiever en dominanter ASV dan voor rust. Wij drukte Nederhorst steeds verder naar achter.
  Nederhorst kwam er af en toe gevaarlijk uit.
  Bij de 0-2 van Nederhorst glijd onze keeper weg en rolt de bal heel lullig in het doel.
  Dit was een flinke mentale tik, kort daarna spelen wij 1 minuut met 10 man omdat er een speler van ons geblesseerd het veld af moet, juist in deze minuut scoort Nederhorst ook nog de 0-3.
  Op dat moment zakt de moed je wel even in de schoenen!
  Maar de enorme irritatie wekte alleen maar meer energie en wilskracht op.

  Wij besloten met 6 aanvallende spelers alles of niks te spelen.
  De 3-1 vanuit penalty voelde dan ook als een bevrijding!
  De laatste 15 min voerden we de druk dusdanig op, dat Nederhorst bijna niet meer van de eigenhelft af kwam.

  De verdiende 3-2 viel kort voor tijd en de op dat moment dik en dik verdiende 3-3 in de allerlaatste minuut viel ook nog.
  Meteen na deze goal staakte de scheid de wedstrijd i.v.m. met vuurwerk! Na 5 minuten werd de wedstrijd hervat, maar de scheidsrechter floot na de aftrap meteen af voor het einde!

  Als er nog 2 minuten doorgespeeld werd hadden wij de 4-3 ook nog gemaakt.

  Een echte spectaculaire derby waar alles maar dan ook alles inzat.
  Uiteindelijk denk ik dat deze scheidsrechter (wéér) een veel en veel te grote invloed heeft gehad op het verloop van de wedstrijd.
  Wat dat betreft zijn er eigenlijk alleen maar verliezers.

  Gezien het spelbeeld en het balbezit hebben wij 2 punten verloren. Gezien de mentale weerbaarheid en wilskracht in deze bizare wedstrijd hebben wij een punt gewonnen...