• De jeugdcommissie van ASV '65

  Wij zijn Helga, Kelly en Kelly. Met zijn drieën vormen wij de jeugdcommissie van ASV ’65. 

  Als jeugdcommissie houden wij ons bezig met alle zaken zonder de bal. Voor alle zaken met de bal kun je terecht bij onze jeugdcoördinator. 

  Het gehele jaar door organiseren wij diverse activiteiten en evenementen voor zowel leden als niet-leden. Op deze manier kunnen wij ook niet-leden laten zien hoe leuk het is om te voetballen bij ASV ’65 en betrekken wij het dorp bij onze club! Wij werken nauw samen met de jeugdcoördinator en het bestuur, want dat uw kind plezier heeft is voor ons heel erg belangrijk en op deze manier kunnen wij goed monitoren wat hiervoor nodig is. 

  Als u vragen heeft, of leuke ideeën voor activiteiten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via jeugdcommissie@asv-voetbal.nl.

  Voor onze activiteiten kunnen wij altijd de hulp gebruiken van ouders en verzorgers. Denk hierbij aan hulp bieden als rij-ouder of bij het begeleiden van een spel of 'onderdeel’ van een feestelijke dag. Hiervoor kunnen ouders zich aanmelden via jeugdcommissie@asv-voetbal.nl. Een berichtje via Facebook zal ook altijd netjes door een van de beheerders worden beantwoord. 

 • Helga, Kelly en Kelly