• Het aantal jeugdleden van ASV '65 voetbal is de afgelopen jaren flink gegroeid. ASV '65 is ontzettend blij met de ongeveer 55 jeugdleden verspreid over verschillende teams. Het team van de knutten (jeugd onder de 6 jaar) blijft ook alsmaar groeien. Zij trainen elke week en zodra ze klaar zijn voor de wedstrijden stromen zij door naar de JO7.

    Het is leuk om te zien dat steeds meer kinderen de weg naar het sportcomplex naast de kerk in Ankeveen weten te vinden. Dat zijn kinderen uit Ankeveen, maar inmiddels ook van buiten het dorp. “De kleinschaligheid en sfeer bij ASV ’65 zijn uniek in de regio en ik weet zeker dat dat een positief effect op het aantal jeugdleden heeft,” vertelt Bjørn te Nijenhuis, de Jeugdcoördinator bij de club. “Ook kunnen we bouwen op veel enthousiaste ouders en vrijwilligers die uitdragen dat plezier bij trainingen en wedstrijden voorop staat.”

    ASV ’65 hoopt het komende seizoen weer te kunnen uitbreiden en de jeugdafdeling verder te professionaliseren met meer leden en vrijwilligers. “Voor het volgende seizoen begroeten we heel graag nieuwe voetbalhelden uit Ankeveen en de regio die de huidige teams komen versterken,” sluit te Nijenhuis af, “om door middel van plezier en sportiviteit voetbal bij ASV '65 naar een hoger niveau te tillen.” 

    Ben jij de nieuwe speler voor een van onze jeugdteams? We hebben altijd plek voor enthousiaste jonge voetballers in Ankeveen. Naast trainingen en wedstrijden worden er verschillende events door de Jeugdcommissie georganiseerd, bijvoorbeeld een rondleiding in de Johan Cruyff Arena en jaarlijks de Pietentraining. Interesse? Kom gerust langs, train een keer mee of neem vrijblijvend contact met ons op via info@asv-voetbal.nl. Kijk ook op www.asv-voetbal.nl.