• Kleding bij ASV '65: hoe werkt dit?

  Bij ASV ’65 proberen wij alle wedstrijd spelende leden te voorzien van clubkleding (trainings- of presentatiepak, wedstrijdtenue en voor seniorenleden ook een sporttas. Het bestuur van de vereniging heeft het streven om de leden niet apart te belasten voor de eerder genoemde kleding. Om deze reden wordt er gewerkt via het bruikleenprincipe. De vereniging stelt kleding beschikbaar die de leden kunnen gebruiken. Hiervoor worden bruikleenovereenkomsten gesloten, om de financiële risico’s voor de vereniging te beperken. Hieronder staan de meest actuele voorwaarden beschreven.

  Voor ASV ’65 is deze opzet alléén mogelijk met steun van onze kledingsponsors, welke wij hiervoor natuurlijk niet genoeg kunnen bedanken! Wij vertrouwen erop dat iedereen netjes en respectvol omgaat met onze clubkleding.

 • Voorwaarden

 • ASV ’65 clubkleding                        Waarde

  All-season softshell jas                       €50,-
  Wedstrijd shirt & broek (groen-wit)     €35,- & €18,-
  Wedstrijd shirt & broek (keeper)         €45,- & €20,-
  Sokken                                             €9,50
  Trainingspak (jack & broek)                €60,-
  Tas                                                   €45,-

   

  1. Deze kleding wordt uitsluitend gedragen tijdens de wedstrijden, trainingen* en activiteiten* die worden afgelegd onder verantwoordelijkheid van ASV ‘65 en mag niet worden gebruikt in privéomstandigheden. De kleding blijft eigendom van de vereniging.

   * Wedstrijdshirts, -broeken en sokken mogen niet worden gebruikt buiten de wedstrijden om.

  2. De speler/speelster zal zorgvuldig met de geleende kleding omgaan en houdt zich aan de wasvoorschriften van het label in de kleding. LET OP: 30 graden, géén wasverzachter en géén droger!

  3. Het is niet toegestaan om rugnummers of andere uitingen op de clubkleding aan te brengen.

  4. Bij beëindiging van het lidmaatschap, dienstverband of de sponsorovereenkomst dient de in bruikleen ontvangen kleding weer te worden ingeleverd.

  5. Aan het einde van het seizoen kan de kleding omgeruild worden voor een andere maat. Gedurende het seizoen omruilen is niet altijd mogelijk.

  6. Bij vermissing of beschadiging als gevolg van onzorgvuldig of onjuist gebruik, zulks ter beoordeling van de kledingcommissie, is de speler/speelster en of ouders/verzorgers verantwoordelijk voor de geleden schade en zullen de kosten van vervanging in rekening worden gebracht. Hiervoor gelden de bedragen die in de bovenstaande tabel genoemd worden.

  7. De vervangende kleding zal pas worden uitgereikt nadat de verschuldigde kosten zijn betaald. Indien er geen identieke kleding ter vervanging voorradig is, kan de levertijd overbrugd worden met clubkleding van een ander team. Indien zich een geschil voordoet ten gevolge van de teruggave van de kleding beslist het bestuur van de vereniging.