• Vrijwilligersdiensten

  Om een voetbalclub draaiende te houden, moeten er veel dingen gedaan worden. Daarvoor zijn we grotendeels afhankelijk van vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat er een bestuur is, geven trainingen aan pupillen, coachen tijdens wedstrijden, fungeren als scheidsrechters en spelbegeleiders, organiseren toernooien, draaien de kantine, onderhouden het complex en maken het schoon. Voor een kleine club als ASV '65 is dit niet altijd eenvoudig. Als iedereen die bij de club betrokken is een steentje bijdraagt, vergroten we meteen de verbondenheid en vitaliteit van de club.

  Het bestuur heeft daarom besloten om met ingang van het seizoen 2022 - 2023 aan alle leden te vragen om een vrijwilligersdienst in te vullen. Voor pupillen geldt dat één van hun ouders deze dienst kan invullen.

  Er is keuze uit de volgende taken:

  • Je draait samen met een ander de kantine tijdens een jeugdwedstrijd (1x per seizoen, van 8:30 - 12:30 uur)
  • Je fungeert als spelbegeleider tijdens jeugdwedstrijden van ASV. Je fluit 4x per seizoen een wedstrijd. Dat kunnen eventueel ook meerdere wedstrijden op één dag zijn. ASV biedt een cursus spelbegeleiding aan.
  • Je helpt mee tijdens één van de twee jaarlijkse klusdagen, georganiseerd door Team Onderhoud. Tijdens deze klusdagen pakken we verschillende dingen aan. Denk hierbij aan schilderen, tegelen, snoeien, etc. 
  • Je fungeert als scheidsrechter bij twee thuiswedstrijden van ASV'65 2. Uiteraard biedt ASV een scheidsrechterscursus aan om te zorgen dat je beslagen ten ijs komt.

  Deze vrijwilligersdiensten zullen ervoor zorgen dat ASV een sterkere club wordt, met een mooier complex. We hopen dan ook van harte dat je een taak op je neemt. Mocht je desondanks niet in staat zijn om dit te doen, dan kun je de taak ook afkopen voor €30. 

   

  Taken kunnen binnenkort worden ingepland via de Voetbal.nl app. Daarover binnenkort meer.