• In misschien wel onze beste 1e helft tot nu toe begonnen we enorm sterk aan de wedstrijd . Binnen 10 min al de verdiende 0-1 te pakken, na al twee serieuze mogelijkheden te hebben laten liggen .
  Vlak voor rust komt TOS op 1-1 via een makkelijk gegeven vrije trap die in eerste instantie nog goed word tegengehouden door keeper Bjorn Ruijsendaal.
  In de rebound die daarop volgt, valt de bal precies voor de voeten van een speler van TOS, die van dichtbij 1-1 maakt .

  Na rust trekken we de lijn van de 1e helft goed door. We creëren al snel 2 mega kansen waarbij we beide keren alleen op de keeper van TOS afgaan. Maar in beide keren was de keeper de winnaar. In de 60e minuut valt de
  2-1 voor TOS dan ook een flink tegen de verhouding in. Want op het moment dat wij de 3e grote kans hebben, kiezen we er voor om in de 16 van TOS door te voetballen ipv de trekker over te halen. Door het balverlies wat daar geleden word ontstaat een counter voor TOS. Die ze met flink wat hulp (door pech) van onze keeper tot en goal promoveren .

  Vlak voortijd word het nog 3-1 en diep in de blessuretijd zelfs nog 4-1 . Naar mij mening geeft de uitslag dus een vertekend beeld van de wedstrijd weer. Minimaal een puntje was zeker wel verdient . Daardoor proeft deze verlies partij nog iets zuurder.

  Een ijzersterk uur was dus helaas niet voldoende om de muur van TOS te breken .