• Ook wedstrijdbalsponsor worden?

 • Onze wedstrijdbalsponsors

  Seizoen 2021 - 2022

  DatumWedstijdBalsponsorOmschrijving
  21 mei 2022 ASV ’65 – FC Amsterdam B&E Installatie Groothandel Bij de laatste thuiswedstrijd van dit jaar wordt de wedstrijdbal gesponsord door B&E Installatie Groothandel. Zij zijn gevestigd in Hilversum en dé specialist op het gebied van rookgasafvoermaterialen en ventilatietechnieken. Heel erg bedankt voor jullie steun!
  30 april 2022 ASV ’65 – SV ‘s Graveland   ASVBroeke Milieutechniek Dit is ‘m; dé wedstrijd van het jaar! De wedstrijdbal van deze gebroederlijke opperderby wordt gesponsord door de met groen bloed verzadigde Gerard Broeke. Gerard bedankt voor je steun, nu, de afgelopen jaren én met regelmaat langs de lijn!
  9 april 2022 ASV ’65 – OSO   Van Hout Woninginrichters  De wedstrijdbal van deze streekderby wordt gesponsord door Van Hout Woninginrichters. Roy en Kelly, heel erg bedankt voor jullie steun!
  19 maart 2022 ASV ’65 – Forza Almere  Bjørn te Nijenhuis, Ingmar Swart en Rowin de Jong  Deze wedstrijdbal wordt gesponsord door drie mannen die sinds het voorjaar van 2021 deel uit maken van het ASV ’65 bestuur. Bjørn is Jeugd coördinator, Ingmar is Algemeen bestuurslid en houdt zich o.a. bezig met de nieuwe website en Rowin is verantwoordelijk voor de sponsorzaken. Met een frisse blik en veel energie zetten zij zich dagelijks in voor deze mooie dorpsclub!
  19 februari 2022 ASV ’65 – Wasmeer  Schouten Inframanagement Na een corona-onderbreking wordt er eindelijk weer gevoetbald in Ankeveen. Deze wedstrijdbal wordt gesponsord door SCHOUTEN INFRAMANAGEMENT. Jurjen heeft al zijn voetbaljaren bij ASV ’65 beleefd. Je bent ASV nooit uit het oog verloren en zodra er iets georganiseerd wordt, ben je er altijd bij! Als kers op de taart is hij recentelijk weer gevestigd in het mooie Ankeveen! Jurjen, bedankt!
  30 oktober 2021 ASV ’65 – BVV ’31  Dick Blom Administraties en Belastingzaken BV Deze wedstrijdbal wordt gesponsord door Dick Blom Administraties en Belastingzaken BV. Al jaren lang een man die zich enorm inzet voor de club. DICK BEDANKT!
  9 oktober 2021 ASV ’65 – Eemnes  `t Wapen van Ankeveen  ‘t Wapen van Ankeveen sponsort de wedstrijdbal van de kraker ASV '65 - Eemnes! In dit geweldige kermisweekend was het fijn om Gerben op het sportcomplex te zien. Gerben, BEDANKT!
  25 september 2021  ASV ’65 – FC Weesp  Installatiebedrijf Holdinga De wedstrijdbal van de seizoensopener is gesponsord door Installatiebedrijf Holdinga BV. Geurt en Tim zijn altijd te vinden op en rond de club, met een inzet van GOUD! Heren, BEDANKT!