• Ondanks een aantal afwezige spelers ivm zieke en geblesseerde waren verder Alle ingrediĆ«nten aanwezig om er een spectaculaire pot van te maken !
  Want dit soort wedstrijden in de top van de competitie tegen een concurrent met de zelfde doelstelling (eindigen in de top 4) daar hoef je niemand voor te motiveren .
  Ja
  We waren van plan om Hertha het vuur aan de schenen te leggen , helaas valt onze keeper Binnen 2 minuten al uit met een heup blessure . Dit kwam de rust en stabiliteit niet te goede want door 2 persoonlijke (dure) fouten gaat het binnen 20 minuten 2x mis in de verdediging en staan we 0-2 achter .
  Toch bleven we vasthouden aan het strijdplan . Dit pakte goed uit want door een schitterende actie en voorzet van spits Felix Yorks werd de bal pan klaar gelegd voor Sherrick Krind die van dichtbij kon binnen tikken. Hierdoor komen we weer terug in de wedstrijd. Het laatste kwartier voor rust was rommelig en onrustig . Beide ploegen wilde duidelijk vol voor de winst gaan waardoor het op en neer ging .
  Vlak voor rust kregen we weer een domper te verwerken doordat Hertha vanuit de scrimmage de bal van dichtbij weet binnen te werken 1-3 .
  Mede omdat we met 1-3 achter stonden en ook omdat de laatste linnie van Hertha vrij hoog stond was het plan dat we de 2e helft, hoog druk zouden zetten en waar mogelijk zsm de diepte zouden zoeken om op die manier de aansluitende treffer snel af te dwingen .
  Dit plan lukte eigenlijk heel goed .
  We wonnen veel duels , en kwamen er met snelle diepe ballen vanuit de omschakeling steeds gevaarlijker uit .
  Uiteindelijk komen we in de 70e minuut via een penalty, en de koelbloedige Philip Halfhide verdient terug in de wedstrijd.
  De laatste 20 min gaven we 200% gas .
  Mede doordat we steeds meer risico namen, en omdat Hertha geen koekenbakkers in het elftal heeft, kwam Hertha er logischerwijs ook regelmatig heel gevaarlijk uit .

  De 3-3 hing echt in de lucht maar met veel kunst en vliegwerk en een aantal vreemde beslissingen van de scheids bleef het helaas 2-3 .
  Op basis van de 2e helft waarin er met ongelofelijk veel werklust en wilskracht gejaagd werd op de 3-3, was een gelijkspel zeker verdient geweest .
  Dus dat geeft deze nederlaag tegen een hele goede ploeg toch een kleine beetje een zoete nasmaak voor komende week