• Onze websitesponsors

 • Voor al uw bekledingswensen

  Aabes bekleding is al sinds 1986 een begrip in de Gooi- en Vechtstreek. Wij zijn gediplomeerd meubelstoffeerder én boot-/ autobekleder. Een unieke combinatie van vakmanschap die u niet snel ergens anders zult vinden.
  Vraag niet wat wij bekleden. Wij bekleden wat u vraagt!

 • Allround installatiebedrijf in Ankeveen en omstreken

  Voor Installatiebedrijf Geurt en Tim Holdinga B.V. is bereikbaarheid, netjes werken, een goede band met klanten en een eerlijke prijs geen verdienste, maar puur vanzelfsprekend. 

  Tim Holdinga: “Dat is een van de allerleukste dingen van dit werk: iedere dag is anders. Ik geloof niet dat er afwisselendere banen bestaan.”

  Dit familiebedrijf heeft in de afgelopen tien jaar een groot aantal vaste klanten aan zich weten te binden. Geurt en Tim Holdinga werken zowel voor particulieren als voor bedrijven in de gehele regio.

 • Dat is het lekkere van Albert Heijn

  AH winkels Hilversumse Meent heeft een groot assortiment aan boodschappen waardoor je altijd vindt wat je zoekt. Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker en liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten en tips wat we doen om de wereld een beetje beter achter te laten. Bovendien, met ruim 1500 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen.

 • Adviesbureau voor MKB-ondernemers om hen fiscaal en administratief in de ruimste zin des woord te ondersteunen. Gespecialiseerd in het verzorgen van financiele administraties, loonadministraties, jaarrekeningen, aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting etc.

  Begeleiden tevens omzettingen van een eenmanszaak naar een besloten vennootschap en andersom. Ook verzorgen wij aangiften voor particulieren.

 • Starters & Alternatoren

  Pos Service Holland is een internationale groothandel op het gebied van startmotoren en alternatoren. Met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Spanje, Polen, Oekraïne, China en Taiwan en vertegenwoordiging vanuit verschillende landen bedient PSH haar klanten wereldwijd.

  Sinds de oprichting in 1992 is Pos Service Holland uitgegroeid tot een gerenommeerde groothandel in startmotoren en alternatoren. Onze service gaat verder dan alleen verkoop. Ook voor betrouwbaar en deskundig advies kunt u bij ons terecht. Onze missie is om een compleet aanbod hoogwaardige OE-, reman- en private label-producten aan te bieden, ondersteund door een uitstekende klantenservice, diepgaande productkennis en expresverzending binnen Europa.

 • Totaaloplossing voor bouwprojecten

  Je kunt bij ons terecht voor sloopwerk, grond-, weg-, en waterbouw, asbestverwijdering, bodemsaneringen, en funderingsherstel. Werkzaamheden omvatten bijvoorbeeld renovatiesloop, aanleg van rioleringen, en leidingen, straatwerk en terreininrichtingen. Of een combinatie hiervan natuurlijk.

 • Verzorgd de deur uit? Kom langs bij Hair & Bijouterie Ankeveen!

  Uw kapper in Ankeveen! Altijd vrolijk en tijd voor een goed gesprek.